Cunoscutul antreprenor și influencer Chiara Ferragni și rapperul Fedez, s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unei ceremonii luxoase, care a avut loc în Italia. 

Prietenii apropiați și familia mirilor au sosit în Noto, Italia – locul unde a avut loc nunta – cu un zbor charter branduit cu hashtagul #TheFerragnez, inclusiv micile surprize primite de invitați în avion! Petrecerea a început de vineri seară, cu o cină care a avut loc într-o locație istorică, la Palazzo Nicolaci. Chiara a purtat o rochie Prada creată special pentru ea, scrie Glamour.ro.

Pentru ziua cea mare, mireasa a lucrat cu un  wedding planner celebru, dar și cu designerul Vincenzo Dascanio, pentru a avea o ceremonie care să pară ruptă dintr-un basm cu prinți și prințese. Ceremonia religioasă a avut loc la castelul Dimora Delle Balze – care este de fapt un boutique hotel. Locația a fost decorată cu sute de flori – de la copaci decorați cu trandafiri albi, la o alee acoperită de o arcadă flori și buchete de hortensii albă pe fiecare parte.

Mireasa și-a făcut apariția într-o rochie creată de Maria Grazia Chiuri pentru Dior, realizată special pentru Chiara. „Dior a fost întotdeauna unul din brandurile mele preferate și iubesc tot ce face Maria Grazia Chiuri. Visul meu a fost să mă căsătoresc într-una din creațiile ei“, a spus Chiara Ferragni pe contul ei de Instagram.

Rochia Dior Haute Couture a avut un corset din dantela și o fusta din tulle – un look tradițional, iconic și atemporal, dar cu un twist modern. Sub fusta imensă din tulle, mireasa purta o salopetă scurtă.

Domnișoarele de onoare au purtat rochii Alberta Ferretti custom made, create din materiale sustenabile. Micuțul Leone, fiul mirilor, a luat și el parte la ceremonie, purtând un costum creat special de casa Dior pentru această ocazie.

După ceremonia religioasă, mirii și invitații s-au îndreptat spre recepție, care a avut loc într-o locație luxoasă din apropiere. Mesele au fost aranjate sub un baldachin imens plin cu luminițe. Mireasa s-a schimbat într-o altă rochie Dior custom made. Fabuloasa rochie – pentru crearea ei a fost nevoie de 600 de ore de muncă și 400 de metri de material – a avut o mare însemnătate pentru Chiara și Fedez. Rochia avea brodate pe ea versurile melodiei lui Fedez, Favorisca I Sentimenti, pe ritmurile căreia artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în mai 2017. De asemenea, pe rochie mai erau brodate alte detalii delicate, precum un mic leu – un tribut adus fiului lor, Leone, data nunții, dar și alte imagini care aveau mare însemnătate pentru cuplu.

Noaptea a continuat cu un foc de artificii și o distracție pe cinste într-un parc de distracții special creat pentru nunta Chiarei și a lui Fedez. Mireasa s-a schimbat din nou; ea a rămas în corsetul de la cea de-a doua rochie, la care a adăugat o fustă scurtă din tulle. Seara s-a încheiat cu un scurt recital al mirelui.

Curioasă cum a fost la nunta Chiarei? Vedeta a postat mai multe clipuri video pe Insta Story, de unde poți să furi multe idei creative pentru nuntă.

I cry everytime I see this 😭 Wedding of my dreams @fedez

Публикация от Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

istina Surdu s-a căsătorit într-un castel din Italia, dar… „Nu vă pot descrie disperarea noastră. Am plâns atât de mult!”

Distribuie articolul: