Magie, farmec și speranță - sunt doar câteva dintre cuvintele ce caracterizează sărbătorile de iarnă. Fie că suntem mari sau mici, fiecare dintre noi crede în minuni. Pe final de an, ne-am propus să aflăm, însă de la vedete dacă mai cred în Moș Crăciun și ce își doresc de la bătrânul cu plete dalbe. Vedeți în continuare, ce a răspuns Ion Paladi, dar și cum a fost pentru artist anul Cocoșului de Foc.

Ion, mai crezi în Moș Crăciun? De ce?

Cred în Moș Crăciun, într-un fel. Dacă la mine nu prea venea Moș Crăciun când eram mic, mă strădui ca în fiecare an să vină Moșul la Lucian. Vreau să se bucure de prezența acestui personaj îndrăgit de toți și, bineînțeles, să îi aducă cele mai frumoase cadouri pe care și le dorește.

Ce aștepți în acest an de la moșul cel bun?

Aș dori să-mi aducă Moș Crăciun sănătate multă și să mă ajute să realizez turneul din anul 2018 pe care o să-l dedic Centenarului Marii Uniri. Dar cel mai mult, mi-aș dori o fetiță!

Unde te vor prinde sărbătorile de iarnă?

Unele sărbători mă vor prinde acasă, altele pe drumuri. De Crăciunul pe stil nou voi fi cu familia, acasă. Pe stil vechi, voi cânta. De Revelion, voi cânta la Botoșani și de Sfântul Vasile, până aproape de miezul nopții, voi fi la părinți, pentru ca Lucian să vadă urători și colindători. Ei vor rămâne la bunei, iar eu la ora 1:00 voi ajunge să cânt la Iași.

Cum a fost anul 2017 pentru tine?

A fost un an frumos și trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar cum am mai spus, 2018 cu siguranță va fi și mai frumos și plin de evenimente, unele dintre care le voi anunța în curând pe pagina mea oficială de Facebook.

Ion, îți dorim un sfârșit de an minunat și fie ca 2018 să fie unul și mai bun!

Foto: Facebook.com