Se pare că este imposibil să-i intri în cap, dar unii reușesc să o facă.  Unul dintre site-urile americane a intervievat 2.000 de bărbați despre preferințele lor privind pozițiile sexuale.  Vrei să știi ce au răspuns?

Sondajul QuickFlirt a arătat o mulțime de lucruri interesante: a inclus ambele întrebări despre dimensiunea standard a penisului (48,33% consideră că e 15 cm).  Jumătate dintre bărbați (56,67%) sunt foarte serioși să-și radă părul pubian, iar 38,33% folosesc jucării sexuale sau au încercat cel puțin o dată.

În ceea ce privește pozițiile ce le preferă în sex, după răspunsurile primite  s-a stabilit un top, iată-l:

5. În picioare 

Ultimul loc în primele cinci merge la „poza de vacanță” (în sensul că nu este pentru fiecare zi) – în picioare.  4,16% dintre respondenți au votat pentru aceasta.  Cu toate acestea, această poziție poate să nu fie cel mai ușor de realizat, mai ales dacă nu există un perete potrivit.  Dar dacă înțelegi, această poziție poate fi perfectă pentru un sex rapid.

4. Poziția clasică

Sincer, nu ne-am gândit că „clasicul genului”, care a reușit să devină plictisitor pentru toată lumea, va intra nu numai în primele cinci, ci chiar și în primele zece. După cum se spune, noul este o poziție misionară bine uitată.  Probabil, pentru o relație romantică tandră, oportunitatea de a se uita în ochii celuilalt în timpul sexului, de a surprinde chiar acel moment al orgasmului este exact ceea ce a ordonat medicul.

3. Călărețul invers

 

Se spune că oferă o priveliște magnifică.  Cine vorbește?  11,67% dintre bărbații cărora li s-a cerut să-și aleagă poziția sexuală preferată.  O poziție care are toate șansele să devină preferata ta, pentru că este convenabil să-ți stimulezi propriul clitoris. Și pentru a nu te plictisi, îi poți admira șosetele și picioarele păroase ale partenerului.

2. Femeia deasupra sau călărețul standard

Grozav, acești 19,17% dintre bărbați sunt ușor de înțeles: tu stai, nu faci nimic, ești mulțumit, ea este mulțumită, pace și frumusețe.  Lăsați această poziție să treacă sub semnul „punctului G” – îi va plăcea să fie în vârf.  În această poziție, femeia este sub control și comandă adâncimea de penetrare și ritmul. În timp ce bărbatul stă întins pe față, femeia stă pe el. Bărbații se relaxează și admiră priveliștea. Bărbații vă pot ajuta cu brațele în mișcarea în sus și în jos a corpului. Această poziție necesită o stare fizică bună a femeii, deoarece e nevoie de efort și picioarele vor obosi destul de repede.
Dar dacă iubitul tău a fost binecuvântat de natură cu un organ genital mare, va trebui să găsești o altă opțiune – această poziție specială poate fi destul de profundă.

1. Doggy style

De departe cel mai citat de bărbați și de asemenea preferat de multe femei pentru a atinge orgasmul. În această poziție, femeia stă cu coatele și genunchii ca un cățeluș în timp ce bărbatul intră în ea din spate, fiind în genunchi sau în picioare dacă ești pe marginea patului. Este de asemenea utilizat pe scară largă pentru sexul anal și oferă bărbaților doar ceea ce le place: o vedere privilegiată a corpului, în timp ce au control asupra vitezei și adâncimii de penetrare.

 

Distribuie articolul: