În ultima zi din anul 2015 fiecare dintre noi își evaluează realizările și își stabilește noi scopuri. Nu este o simplă zi de aceea, astrologul Cristina Oxentii a format pentru 31 decembrie un horoscop pentru fiecare zodie.

O zi cu bucurii care să ne împrospăteze. Evenimentele frumoase vor fi ca un balsam pentru sufletul nostru.
BERBEC
Îți pregătești bagajele pentru vacanță. Unii nativi pot petrece Revelionul departe de casă, în străinătate chiar. Alții își propun să înceapă, imediat după sărbători, perfecționarea într-un domeniu de activitate.

TAUR
Se activizează sfera copiilor, pregătești surprize și cadouri pentru cei dragi. Duci discuții cu partenerul despre evoluția relației voastre. Poți fi în centrul atenției la masa de sărbătoare și în cercul de prieteni.

GEMENI
E momentul tău, popularitatea crește. Profită de situația astrală favorabilă pentru ați dinamiza viața sentimentală. Poți să dai de cineva pe potrivă. Cadouri cu bucurii – asta te așteaptă.

RAC
Spiritele se pot încinge în casă la sfârșit de an. Emoții mari, vin oaspeți, împachetați cadourile, însă nu te împotrivi dacă cineva din casă va petrece Revelionul în altă parte. Nu e cazul să începi anul cu supărări.

LEU
Te așteaptă un Revelion drăgostos, odată cu intrarea lui Venus în sfera amoroasă. Plăcerea de a face și de a primi cadouri demult n-ai avut-o. Ai toate șansele să încingi atmosfera în dormitor ori să dai de persoana perfectă.
FECIOARĂ
E sărbătoare și răsună muzica în casa ta. Chiar dacă e sfârșit de an, se pare că ai de făcut o achiziție importantă și apare dilema. Consultă-ți familia, amicii. Ziua e potrivită pentru a sta la taclale cu rudele și alte persoane importante din viața ta.

BALANȚĂ
Revelionul vine cu evenimente importante în familie, totul depinde de cât de sănătoase sunt relațiile între voi. Așadar, nu te supăra pe părinți dacă nu îți fac pe plac și nici nu te stresa pe fleacuri. Savurează clipe plăcute alături de cei dragi.

SCORPION
Ieșirile, plimbările, întâlnirile cu amicii și cu rudele o să te țină în priză toată ziua. Vei simți sărbătoarea din plin, o să te încarci de emoții pozitive și inspirație, să începi anul cu mai multe forțe. Chiar dacă ai mari cheltuieli, veniturile mai mari compensează.

SĂGETĂTOR
Un eveniment bun la muncă. Ești pus în centrul atenției, ți se oferă un post mai înalt ori alte beneficii de care să te bucuri. Schimbarea de imagine pe care o adopți și aura ta împrospătată o vor simți cei din anturajul tău.

CAPRICORN
Un Revelion plin de romantism. Organizează-ți sărbătoarea ca la carte, să nu lipsească bradul, cadourile și lumânările. Ființa iubită va aprecia efortul și te va răsplăti pe măsură. Poate să reapară cineva din trecutul sentimental și să reluați povestea de dragoste.

VĂRSĂTOR
Undă verde întâlnirilor amicale și amoroase. Dacă sunt persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult și îți dau întâlnire, nu refuza. Vei primi o plăcere enormă, te vei destinde din plin. Poți avea un Revelion fericit, așa cum de mulți ani n-ai mai avut.

PEȘTI
Coboară cu picioarele pe pământ, ca să nu fii acuzat de absență. Implică-te la organizarea sărbătorii, pregătește-le un Colind, o Urare ca să le faci pe plac celor de la masa de sărbătoare. Cu puțin efort, meritele îți pot fi răsplătite, iar norocoșii au șanse să fie remarcați profesional.

Distribuie articolul: