Deja nu mai este un secret pentru pasionaţii de astrologie că luna naşterii poate dezvălui multe detalii despre tine. Şi da, poate chiar să dezvăluie şi detalii mai intime. Citește mai departe pentru a afla ce spune luna ta de naștere despre viața ta amoroasă și viața sexuală.

Vă întrebați în ce lună sunt născuţi dependenții de sex? Există și un răspuns pentru asta. (un dependent de sex se poate naște în orice lună.) Dar, mai întâi, află ce spune luna ta de naștere despre tine din punct de vedere sexual. Ești genul pervers, îți place să o iei lent sau vrei mereu să domini în pat? Află cum sunt corelate luna nașterii și viața sexuală.

Ianuarie – Au nevoie de persoana potrivită pentru a debloca pasiunea

Oamenii născuți în ianuarie, datorită perspectivei lor tradiționale despre viața amoroasă, au o abordare mai conservatoare față de sex. Pot fi un amestec ciudat-nebun-pervers în pat, dar au nevoie de persoana potrivită pentru a debloca acest tip de pasiune și atunci când o fac, pot să-ți facă de rușine cele mai ciudate fantezii.

Oamenii născuți în ianuarie nu sunt de obicei cei care vor doar puţină satisfacție sexuală, nu s-ar aventura în pat decât dacă simt o legătură profundă cu sexul opus. Ei ar putea rămâne virgini fericiți și să continue să aștepte ca persoana potrivită să le vină în cale și să deblocheze pasiunea. Și când cedează pasiunii, sunt explozivi.

Februarie – Sunt aventurieri

Au o inimă plină de pasiune, dar au nevoie de cineva care să facă clic cu sentimentul lor de a cunoaște imaginea de ansamblu înainte de a vă împărtăși acel spirit de aventură sexuală. Conexiunea emoțională este o mare problemă pentru ei și trebuie să lucrați din greu pentru a face această conexiune.

Cu excepția cazului în care găsesc această conexiune, nu ar renunța niciodată pe deplin la aventuri și nu ați putea experimenta această latură a lor pe deplin. Dar, când decid că vor să fie cu tine în fiecare zi, va fi o aventură în dormitor. Când vorbim despre oameni născuți în februarie, nu putem vorbi decât despre aventuri sexuale și nimic altceva.

 Martie – Legat de pat

Cei născuți în luna martie sunt legați de paturile lor – fizic și sexual. Petrecerea timpului în paturile lor, pentru dormit și dragoste, este prioritatea numărul unu pentru ei. Dar nu le confundați dragostea pentru patul lor cu lenea. Cei născuți în martie sunt departe de a fi leneși între cearșafuri. Oferă tot ce au atunci când este implicat sexul, ceea ce vă va duce la noi limite ale problemelor fizice, sexuale și spirituale.

Şi da, petrec mult timp în pat. Ar putea fi sub pătură citind o carte sau luând o cafea în pat. Le ia un pic de timp să intre în dispoziție și să acționeze, dar atunci când o fac, să te ţii bine

 Aprilie – Intensitate la maxim

Un fel de sex simbol sunt acești oameni născuţi în aprilie. Sunt intenşi. Sunt sexy și sunt foarte pasionali în pat. Nu se încadrează nicăieri în spectru; se emoționează destul de repede, dar sunt, de asemenea, prompţi să meargă mai departe pentru a găsi o persoană mai potrivită.

Nu sunt genul de oameni care ar încerca să facă lucrurile să meargă dacă o relaţie scârţâie sau dacă sexul nu mai e la fel de fierbinte. Ei ar putea merge mai departe și să caute pasiune în altă parte. Dar sunt intenşi în pat și de acest lucru se poate bucura orice persoană care îi are ca parteneri.

 Mai – Ei văd frumusețea în sex

Ei văd frumusețea în sex. Aceste persoane sunt extrem de sensibile la noțiunea de sex, mai degrabă decât la actul în sine. Nu prea mulți dintre iubitorii de sex pervers își doresc căldură și un mediu confortabil pentru a se cufunda în actul de a face dragoste. Sunt tradiționale.

Le plac lumânările aromate și muzica uşoară, lenjeria sexy și parfumurile exotice. Vor ca sexul să fie frumos și se gândesc mult la sex. De aceea vor ca totul să fie perfect și devin dezamăgiți dacă nu este.

Iunie – Au spirit sălbatic

Toate într-un singur pachet. Le place frecvent să se delecteze cu actul sexual. Cea mai bună parte a lor este că nu le este rușine să îşi dorească totul în pat şi să îşi dorească des. Sunt foarte sociabili și au tendința de a-și face prieteni și în afara dormitorului.

Mari stăpâni ai vorbelor murdare și ale sexului la telefon. Vor să încerce tot ce este de încercat. Ei sunt stăpânii mesajelor fierbinţi și care te fac să ai chef.

Iulie – Conexiune emoțională

Pentru oamenii născuți în iulie, conexiunea emoțională este o influență majoră. Nu vor aventuri de o noapte, pentru că intenționează să cunoască persoana mai bine înainte de a-și scoate hainele. Odată ce se conectează emoțional cu tine, vor face totul pentru a-şi satisface partenerul.

Dar nu ar face sex doar pentru distracție. Trebuie să fie îndrăgostiți nebunește înainte de a se culca cu cineva.

 

August – Nu le plac instrucțiunile

Funcționează în ambele sensuri: sunt extrem de generoși sau sunt egoiști. Au ego-uri care se învineţesc ușor dacă li se spune ce trebuie să facă în pat. Deci, dacă sunteți alături de o persoană născută în august, fie veți avea o experienţă uimitoare sau nu vă veți distra deloc.

Urăsc să fie instruiți sau chiar dominați. Niciodată nu ar întreba ce îi place partenerului lor în pat. Vor încerca să-și dea seama singuri și, dacă nu pot, vor renunța. Este imposibil să-ți comunici deschis nevoile cu ei. De aceea, pentru partenerii lor, cei născuți în august ar putea fi destul de plictisitori în pat.

 Septembrie – Le place o noapte sălbatică

Chiar dacă sunt foarte pasionali și adoră să se simtă sălbatici în pat, își controlează și emoțiile. Orgasmul cu ei necesită multă muncă. La fel ca oamenii născuți în iulie, vor să împărtășească o conexiune înainte de a lăsa pe cineva să intre în patul lor, dar, odată ce au făcut-o, nu se abţine de la nimic în pat.

Vor face multe pentru a-și impresiona partenerul în pat și ar face acel efort suplimentar pentru a se asigura că partenerul lor este mulțumit.

 Octombrie – Le place sentimentul de după sex

Se nasc pentru sex la fața locului. Sunt oameni foarte emoționali și, deși s-ar putea să nu fie foarte perverşi sexual, le pasă enorm de partener şi de experienţa din pat. Sexul pentru ei trebuie să fie plin de dragoste și sunt extrem de sentimentali și romantici. Vei simți efectele romantice după ce sexul s-a terminat.

Savurează romantismul care vine după sex, se bucură de asta. Mângâierea și îmbrăţişările le plac la nebunie. Ei ar putea sta în pat mult după ce actul este încheiat și asta ar putea însemna începutul unei alte sesiuni.

Noiembrie – Sunt cei mai perverşi

Cei mai perverşi dintre toţi, oamenii născuți în noiembrie reprezintă sexul fierbinte, pasional. Actul lor de a se dărui pentru ca partenerul lor să aibă parte de o partidă de sex minunată. Nu există multe acte sexuale pe care să nu le fi încercat deja.

Decembrie – Joc de rol de dragoste

Dacă luna nașterii spune ceva despre viața ta sexuală, decembrie ne atrage atenția. Ei sunt cei greu de înțeles. La exterior, ar putea fi foarte conservatori și ar da impresia că nu sunt prea interesați de sex, dar jocurile de rol îi activează. Sunt persoane extrem de imaginative și creative. Este destul de greu să te conectezi cu aceşti oameni într-o manieră profundă, dar sexul cu ei este distractiv.

Dacă te-ai gândit ce spune luna ta de naștere sexual despre tine, atunci ai răspunsul tău acum.

Distribuie articolul: