După o perioadă plină de turbulențe, iată că Joe Biden a fost investit ieri în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, iar soția sa, Jill Biden, îi va fi alături în următorii patru ani.

Ceremonia, totuși a fost un pic diferită. Melania Trump ar fi trebuit să o ajute pe Jill Biden să se acomodeze la Casa Albă, lucru care nu s-a întâmplat, și nici nu s-a făcut o fotografia oficială în care să apară Donald Trump, Melania Trump, Joe Biden și Jill Biden, așa cum este tradiția.

Dar să revenim la ținuta purtată de Jill Biden, aceasta a vrut să pună accentul pe un nou început, afișând un palton albastru și o mască asortată, piesele fiind semnate de designerul Alexandra O’Neil, ce lucrează la brand-ul de lux numit Makarian, scrie verdict.ro

La fel ca și alte Prime Doamne, Jill se folosește de puterea pe care o au hainele expuse de a transmite anumite mesaje.

Încă de la începutul campaniei, ea a avut câteva alegeri vestimentare strategice, într-un anumit moment afișând o pereche de cizme semnate Stuard Weitzman, ce transmiteau un mesaj sugestiv: „Vote”.

Prima doamnă a mai afișat o ținută în ziua inaugurării alegând nuanțe de mov, ce servesc ca simbol al unității. Se pare că Jill își va folosi garderoba pentru a pune în evidență ce își dorește să transmită, dar va schimba și câteva lucruri. Spre exemplu, aceasta a declarat că nu ar vrea să renunțe la locul ei de muncă și că își dorește să predea în continuare, lucru ce nu s-a mai întâmplat înainte.