Ai avut și tu parte în viață de discuții neplăcute nu-i așa? Multe femei care încă nu au un partener în viață, des aud întrebarea: „De ce ești singură?” sau „De ce nu-ți găsești un iubit? În acest articol îți spunem ce să răspunzi la astfel de întrebări incomode! 

 

Ignorarea acestor întrebări este o idee bună, dar și mai bine ar fi să transmiți exact mesajul dorit pentru a lămuri situația odată pentru totdeauna. Este mai bine ca oamenii să știe că nu îți pot spune ce să faci și că tu decizi dacă vrei să ai un prieten sau nu. 

 

Așadar, cei de la eva.ro, ne spun ce să le răspunzi celor care te întreabă de ce ești singură și care, în mod cert, intenționează să te facă să te simți prost din această cauză?

Deviază întrebarea pentru a duce discuția către cariera ta grozavă

Dacă un membru al familiei te presează cu privire la situația ta sentimentală, nu trebuie să te justifici în fața lui. Rămâi pe partea pozitivă a lucrurilor și, pur și simplu, schimbă subiectul cu ceva care te face foarte fericită în acest moment. Așadar, vorbește despre acele lucruri care îți oferă bucurie și evită să răspunzi la comentariile negative cu și mai multă negativitate.

Descrie-ți modul de gândire, dar nu-ți justifica alegerile

A-ți justifica alegerile ar putea însemna că, în adâncul sufletului tău, nu ești la fel de fericită precum spui că ești. Nu e nevoie să explici nimănui alegerile tale în detaliu, ci doar să le faci un rezumat al convingerilor tale.

Întreabă-i direct dacă sunt geloși

Există concepția greșită că doar persoanele singure pot fi geloase pe cuplurile fericite. Cu toate acestea, nu toate cuplurile sunt fericite și multe dintre ele ar putea fi geloase pe statutul tău, adică pe faptul că ești singură. De aceea, ei vor încerca să te facă să te simți prost din pură invidie pentru lucrurile de care te bucuri tu tocmai pentru că ești singură.

Doar fii sarcastică și sparge tensiunea cu o glumă

În loc să-ți pierzi calmul și să fii răutăcioasă, poți da un răspuns sarcastic care probabil va pune persoana respectivă la locul ei. Tot ce a vrut este să te pună într-o situație dificilă, dar a obținut exact contrariul și totul s-a întors împotriva ei. 

Spune-le că un partener nu îți va face viața mai frumoasă decât acum

Dacă viața ta nu este fericită și împlinită atunci când ești singură, nu te aștepta ca un iubit sau o căsătorie să schimbe acest lucru. Oamenii ar trebui să fie ființe complete, nu jumătăți care caută să umple golurile.

Ține minte, nu trebuie să-i explici nimănui despre viața ta și alegerile tale!

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: