Oleg Spînu a reușit rapid să câștige inimile întregii țări, cu milioane de oameni urmărind cu sufletul la gură finala “Românii au Talent” în speranța că va câștiga. Deși la finalul show-ului de la PRO TV s-a clasat pe locul 3, popularitatea sa continuă să crească. Recent, el a avut o apariție pe aceeași scenă cu Andra, la Bacău.

Acest adolescent de doar 16 ani a devenit rapid iubitul țării datorită prestațiilor sale incredibile într-unul dintre cele mai iubite show-uri din România. În finala “Românii au Talent”, milioane de români au urmărit cu sufletul la gură, susținându-l pe tânărul din Republica Moldova. Cu toate că s-a clasat pe locul 3, popularitatea sa a continuat să crească și după încheierea show-ului de la PRO TV. Cu determinare, a depășit obstacolele pentru a urca pe scena concertului din Bacău.

Potrivit PRO TV, Oleg Spînu a întâmpinat o problemă serioasă când s-a îndreptat spre Bacău, descoperind că pașaportul său nu mai era valabil.

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert. Ce credeți? A ajuns. E un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a declarat Andra, conform sursei citate.

Cu toate acestea, hotărât să nu rateze ocazia, a reușit să obțină rapid un nou pașaport și să ajungă la concert. Andra, impresionată de tenacitatea sa, l-a introdus pe scenă și au cântat împreună o piesă celebră din repertoriul lui Ioan Paladi, “Bine-i șade mesei mele”. Cariera tânărului merge înainte cu succes, iar Oleg Spînu câștigă tot mai mulți fani în fiecare zi, atât în România, cât și în Republica Moldova. Este adesea invitat să cânte la petreceri și evenimente speciale.

Distribuie articolul: