Despre James Hewitt presupusul amant al Prinţesei Diana, s-a mers până acolo încât s-a spus c-ar fi adevăratul tată al Prinţului Harry, lucru care nu se potriveşte, însă, cu începutul relaţiei lor. 

După ce ecourile aventurii lui cu Diana s-au stins, James Hewitt a intrat în anonimat, deşi acesta a încercat să vândă presei detalii siropoase despre relaţia cu prinţesa. Mai mult, în 1994, Hewitt a colaborat cu scriitoarea Anna Pasternak la realizarea cărţii Princess in Love, care a devenit un bestseller şi care prezintă detalii despre povestea lor de iubire.

Astăzi, la 62 de ani, fostul ofiţer şi jucător de polo duce o viaţă mai mult decât modestă, lucrând ca grădinar la clădirea de apartamente în care locuieşte împreună cu mama lui, în Exeter, câştigând doar 4.000 de lire sterline pe an.

James Hewitt s-a mutat împreună cu mama lui de 92 de ani după ce a trăit o perioadă în Marbella, Spania, acolo a avut un bar care a dat, ulterior, faliment. Hewitt, necăsătorit şi fără copii, locuieşte într-un apartament de două camere în valoare de 350.000 de lire sterline, care aparţine mamei sale, dar, deşi are un venit mai mult decât modest, acesta conduce un bolid Porsche.

sursa

Distribuie articolul: