Astăzi nu mai sunt, dar amintirile cu ei rămân vii în memoria Andreei Marin. Îndrăgita prezentatoare a publicat o fotografie cu părinții săi și observăm că a moștenit multe trăsături fizice de la ei. 

Dacă de la mamă a luat frumuseţea fizică, compasiunea, de la tatăl său, vedeta TV pare că a preluat dârzenia, puterea de a reuşi. Erau amândoi născuţi în martie, iubitori şi hotărâţi să le ofere fetelor totul.

Andreea Marin şi-a pierdut mama pe când avea doar zece ani, în urma unui accident rutier. Chiar dacă tatăl ei a plecat când ea era deja o persoană realizată, golul a fost acelaşi. „Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă”.

  (Andreea Marin)

Dorul rămâne însă de nestăvilit. „Ziua mamei, apropiată de ziua de naştere a tatălui meu, motiv de fericire deplină în copilăria mea. Violetele au rămas florile noastre, purtam numele lor din mamă-n fiică în familia noastră: Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Emoţie, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea”.

Distribuie articolul: