În ciuda faptului că trăim în secolul XXI, mulți dintre noi încă credem în preziceri și superstiții, inclusiv despre cadouri. Prin urmare, nu se acceptă să oferi drept cadou ceasuri, batiste, portofele goale, ciupici albi și multe alte lucruri care nu vor aduce nimic bun, conform semnelor populare.

În primul rând, să aruncăm o privire la lista cu ceea ce nu puteți dărui. Conform superstițiilor, dăruirea batistelor va aduce lacrimi, iar lumânările, prosoapele și ciupicii albi semnifică înmormântare, oglinzi, perle – probleme, lenjerie și lucruri tricotate – trădare dacă se oferă în dar genului masculin, alcool – pierderea sănătății, un portofel gol – faptul că nu se vor menține banii într-un astfel de accesoriu.

De asemenea, este rău să oferiți în dar animale de companie – se spune că nu vor trăi mult, iar figurinele de păsări prevestesc veste proaste. Alege de exemplu figurine buburuze în schimb. În mod tradițional, nu ar trebui să oferiți vase, cărți, lănțișoare, șosete și flori galbene – totul spune despre despărțire sau separare. Se crede că ceasul prezentat promite o ceartă majoră și chiar scurtează viața.

Lista cadourilor „permise” a inclus covoare, fețe de masă și perne – toate aceste lucruri sunt învăluite de energie pozitivă.

Fiți de acord că, în realitățile moderne, este dificil să-ți imaginezi o persoană care decide brusc să-ți ofere o pernă pentru Anul Nou. În ceea ce privește oglinzile, acestea au câștigat notorietate, deoarece erau adesea folosite de diverși ghicitori și vrăjitoare.

Deci, dacă vi se oferă ceva din lista cadourilor nesigure (un cuțit frumos, un ceas, un cățeluș, șosete, ciupici, un prosop, un colier de perle), trebuie doar să dați bani pentru asta – cu alte cuvinte, „răscumpărați” cadoul: vraja negativă se va risipi instantaneu și toate problemele cu energie negativă și cele mai grave consecințe vor fi rezolvate imediat. Nimic rău nu se va întâmpla. De aceea este obișnuit să puneți bani într-un portofel.

Sursă: marieclaire.ru