Nimeni în afară de noi înșine nu ne poate elibera mintea. Iată care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui  le spui niciodată despre tine.

1. „Nu sunt suficient de bună încă„

S-ar putea să crezi că nu ești suficient de bună acum, însă te vei surprinde plăcut dacă nu renunți și continui să încerci. Trecutul tău nu determina cine ești. Trecutul tău te pregătește pentru cine ești capabilă să devii. Ceea ce te definește în cele din urmă este cât de bine te ridici după cădere.

Nu îți fie teamă să îți oferi șansă de a fi tot ceea ce vrei să fii. Nu subestima niciodată cine ești și de ce poți realiza.

Crede în tine și lupta pentru ceea ce îți dorești.

2. „Trebuie   ridic la înălțimile așteptărilor celorlalți„

Aminteșteți, este întotdeauna mai bine  fii în partea de jos a scării pe care doreșți  o urci decât în partea de sus a scării pe care nu o urci. Fericirea și succesul înseamnă  îți petreci viață în felul tău.

Fii tu însăți întotdeauna și parcurge-ți propria cale. Nimeni nu îți poate spune vreodată  faci ceva greșit.

Fiecare om are propriile visuri, propriile lupte și un drum diferit care are sens pentru el. Tu ești tu pentru un motiv anume.

3. „Ce spun și gândesc alții despre mine contează„

Ce ai face diferit dacă nimeni nu te va judecă? Nu lasă alte persoane să îți zdrobească visurile. Fă o singură dată ce spun  ei că nu poți face și nu vei mai acordă niciodată atenție negativității lor.

Nu te îndepărta de acești oameni negativi… FUGI de ei! Lucrurile bune se întâmplă atunci când te distantezi de negativitate și de cei care o creează.

Nimeni nu are dreptul săte judece. Este posibil că oamenii să fi auzit poveștile tale, însă nu pot simți ceea ce simți tu.

Ei nu știu prin ce treci. Nu îți trăiesc viață. Așa că uită ce spun ei despre tine.

4. „Este prea târziu pentru mine”

Nu permite zilei de ieri să îți fure ziua de mâine. Nu te judeca după trecutul tău… nu mai trăiești acolo. Permite ți să fii, să crești, să mergi mai departe cu viață ta. Pe măsură ce îmbătrânim începem să ne dăm seama de ce avem nevoie și ce trebuie să lăsăm în spate.

Uneori, să renunți la anumite lucruri sau anumiți oameni poate fi un pas în față.

Nu pierde un minut regretând ceea ce ai făcut ieri și începe să faci ceea ce trebuie să faci acum astfel încât mâine nu vei regretă ziua de astăzi. Nu este prea târziu. Dacă simți asta, înseamnă că temerile tale interioare sunt puternice și încearcă săte mintă, să te țină în spate.

Însă, amintește-ți că frică există decât în mintea ta. Este dificil să îți urmezi inima, însă este o tragedie să lași ca fricile minții să te oprească.

sursa

Distribuie articolul: