Băiatul regretatei artiste a fost surprins zilele trecute alături de tatăl lui, Petru Mircea. Cei doi au fost relaxaţi şi binedispuşi, printre rafturi, la cumpărături.

Când a ales să îşi pună capăt zilelelor, băieţelul artistei avea un anişor şi abia învăţase să meargă. Petru junior, care în iunie va împlini zece ani, este o frumuseţe de băiat, semănându-i în totalitate regretatei artiste, notează okmagazine.ro.

Puştiul şi tatăl său au ajuns la un supermarket din Capitală. Băiatul este înalt, are părul lung şi este foarte jucăuş, iar părintele său, care s-a îngrăşat câteva kilograme, încă mai poartă verigheta.

După ce a fost blamat şi acuzat în nenumărate rânduri de familia fostei sale soţii că el ar fi împins-o în ghearele morţii, iată că imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click! arată că Mircea este un părinte bun.

El a fost grijuliu cu juniorul, au căutat hăinuţe în supermarket, dar au probat şi câteva perechi de adidaşi. După aproape o jumătate de oră de cotrobăit, cei doi  au ieşit cu un cadou sub braţ şi s-au îndreptat spre maşina lui Petru.

SURSA

Foto: Click.ro

Vezi și: De 5 ani, Mădălina Manole nu mai este printre noi! Cât de mult a crescut fiul artistei (Foto în articol)

Distribuie articolul: