Designerii propun extreme în acest sezon, în materie de genți. Aceasta înseamnă că gențile la modă pentru vara anului 2022 sunt atât XXL, cât și mini.

Datorită acestui lucru, poți decide ce dimensiune va funcționa cel mai bine pentru tine. În cazul accesoriilor mari și încăpătoare, poșetele, de preferință din piele naturală, vor fi cea mai bună opțiune. Sunt disponibile și accesorii în mărimea XXS în forme simple, cuplate cu culori interesante. Casele de modă au oferit modele în nuanțe de roz pudrat, alb sau metalizate.

Genți de mână la modă pentru vara 2022

În tendințe apar franjurii, care pot fi asociați în principal cu stilul boho. Sezonul acesta, însă, capătă eleganță, stil și originalitate, devenind o modalitate interesantă de a diversifica atât stilul de zi cu zi, cât și cel de seară. Aceste genți la modă pentru acest sezon au dominat podiumul Gabrielei Hearst și Isabel Marant. Ce au in comun? Elemente decorative lungi, uneori ajungând până la pământ. Franjurile arată grozav într-un duet cu genți clutch XXL și genți shopper.

Modelele elegante se caracterizează prin țesături groase, împletite. Uneori sunt decorate și cu mărgele și curele, care le îmbunătățesc și mai mult aspectul. Împletiturile pot fi combinate și cu alte materiale, de exemplu pielea.

Ce nuanțe sunt la modă pentru gențile sezonului de vară 2022?

În acest sezon, este vorba despre genți în culori foarte discrete, neutre, precum nuanțe nisipoase sau culoarea cafelei cu lapte. Gențile de mână de culoare neutră continuă tendința puternică de tonuri pământești care a apărut sezonul trecut.

Gențile de mână în culori discrete, neutre se potrivesc bine cu aproape orice. Arată clasic și sunt extrem de versatile si atemporale. Indiferent de stilul pe care îl alegi, culoarea contează aici!

Verdele este una dintre cele mai tari tendințe ale sezonului viitor. Nu e de mirare că a acoperit și accesoriile prezentate pe podiumurile Etro, Scervino și Giambattista Valli.  La modă în vara anului 2022, gențile vin sub diferite forme – de la modele tip cufăr, clutch sau shopper. Poți alege o nuanță de verde crud, mentă sau chiar tonuri de turcoaz.

Moda a încetat de mult să fie doar un domeniu utilitarist. Din ce în ce mai des sunt disponibile modele sau soluții care arată mai mult ca mici opere de artă decât haine sau accesorii de zi cu zi.  Gențile de mână nu mai sunt folosite doar pentru a depozita cele mai necesare lucruri, ci sunt și vedeta și principalul punct de styling.

Sursa: wall-street.ro

Distribuie articolul: