Silueta lui Naomi Campbell întoarce priviri! Grațioasă și suplă, modelul a știut dintotdeauna cum să trezească admirația publicului. Mulți se întrebau cum ăi reușește oare să arate atât de bine, și, până la urmă ce dietă miraculoasă are? Bucătarul ei personal, a dezvăluit, în sfârșit multe secrete.

Recent Naomi a povestit despre un detaliu despre care puțini știau – aceasta mănâncă o singură dată pe zi. Iar ce anume, a povestit bucătarul ei personal, Sean John care prepară mâncare pentru model de mai bine de 10 ani.

Renumitul bucătar Sean John, care deține și câteva restaurante în New York și care gătește de ani buni de zile mâncare pentru Naomi Campbell, a oferit în premieră câteva detalii exclusive despre dieta celebrului model. Acesta susține, că Naomia r fi exclus total consumul produselor ce conțin gluten și carnea.

„Acasă, ea are produsele sale și rețetele pe care le adoră, dar o dată pe zi eu îi gătesc o mâncare sățioasă, foarte benefică pentru sănătate”, zice el.

„Naomi este vegetariană”, spune bucătarul. – Îi plac foarte mult condimentele și ierburile. Mâncare trebuie să aibă un gust, așa că nu sunt suficiente doar sarea și piperul, eu îi fac mâncarea aromată și parfumată cu diverse mirodenii.”

Spre mirarea publicului, acesta a mai menționat că Naomi preferă să nu mănânce mâncare de la restaurantele lui.

„Naomi de obicei spune: „Pregătește ceva, dar numai nu ceea ce este în meniu. Așa că mai mereu implic creativitatea”, povestește bucătarul.

John a adăugat că și în timpul zborurilor, gătește pentru modelul – „Naomi nu mănâncă mâncăruri care sunt servite la bordul aeronavelor.”

De asemenea, sportul și yoga o ajută pe model să se păstreze într-o formă bună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Back on my grind 💪🏾 @courtneyfearon_

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

Sursa: Glamour.ru