Femeile visează la o nuntă ca în povești  și au grijă ca toate detaliile să fie bine puse la punct, de asta ea.md vine cu câteva sfaturi pentru a avea o nuntă perfectă și „domnișoare de onoare în trend”.

Află care sunt culorile pentru care domnișoarele de anoare pot opta în acest an.

Potrivit Pantone, culoarea ascestui an este „Living Coral”, o nuanţă coral cu irizaţii aurii, deci cele care vor opta pentru această culoare la sigur nu vor da greși.

Această culoare simbolizează nevoia de optimism a oamenilor, bucură privirea și creează o senzație de confort. Transpus în modă, Living Coral are atuul de a fi vibrant, fără să fie strident, iar asta îl face mai ușor de integrat în garderobă, afirmă Pantone.

Roz prăfuit, roz pudrat si roz electrizant. Acesta denotă eleganță, dar și rafinament. Este o culoare foarte fină și „feminină”. Rozul prăfuit și pudrat se adaptează perfect pentru o domnișoară cu caracter mai discret și care nu dorește să fie în centrul atenției, pe când rozul electrizant este o nuanță pentru fetele îndrăznețe și nonconformiste.

O culoare care refuza cu înverșunare să iasă din tendințe este burgundy. Dincolo de asta, experții spun că dantela burgundy arată genial. Este o culoare care denotă încredere în sine și mister. Această culoare la sigur se va potrivi și domnișoarelor cu păr de culoare închis cât și deschis.

Culoarea lila, este cea care se numără printre culorile anului 2019. Este o culoare fină și gingașă, ușor elegantă. Aceasta denotă delicatețe și își face loc ușor în ținutele boeme si stylish.

Albastru marin într-o nuanță energizantă și fresh, este o culoare mai rece, care se potrivește mai mult pe perioada de iarnă al acestui an și toamnă. Această culoare reușește să ofere acea alură cool decorului de nuntă.

Ultima culoare care se încadrează în topul acestui an este cea de galben-verzui, ea fiind perfect pentru perioada de toamnă. Este o nuanță fresh, care transmite prospețime și se potrivește perfect chiar și cu bucatele de pe masă. Această culoare este îmbrăcată și de vedetele top din Hollywood.

Autor – Micaela Nemichin, stragiară

Distribuie articolul: