Cel puțin o dată în viață, fiecare cuplu încearcă sexul la duș, dar puțini sunt 100% mulțumiți de această experiență. Dacă ești curioasă ce cred bărbații citește în continuare.

„Arată bine în filme, dar e ciudat în viața reală și deloc practic. Apa curăță lubrifiantul natural, deci penetrarea e dificilă. În plus, ea îmi poate face mie sex oral cu ușurință, dar mie îmi e greu să îi fac – poate fi chiar periculos. Totuși, sânii plini de săpun sunt sexy!”

„Sexul în duș e ca un smoothie cu kale. Mi-a plăcut când am încercat, dar nu e ceva ce aș vrea să fac prea des.”

„De ce e faianța atât de rece? Nimeni nu vrea să aibă partea din față a corpului caldă și udă, iar partea din spate rece!”

„Te aștepți ca sexul la duș să fie simplu, dar trebuie să ai grijă unde cade apa, să găsești o poziție confortabilă… Nu prea merită.”

„Cum poate ceva atât de umed să fie atât de uscat?”

„Sexul la duș e distractiv, dar nu e atât de grozav încât să îmi doresc mereu s-o fac.”

„În teorie sună interesant, dar trebuie să ai un duș suficient de mare, iar diferența de înălțime dintre parteneri să nu fie pre mare. Nu există suficiente articole și ghiduri care să te ajute!”

„Să te săruți și să începi preludiul în duș e drăguț, dar sexul în sine… Poți aluneca, te poți lovi, nu e suficient spațiu… Nu e niciodată atât de grozav ca în filme.”

„Sexul la duș pare o idee bună la început, dar niciodată nu iese atât de bine.”

Citește și: Ce observă bărbații în pat… dar nu îți vor spune niciodată

Distribuie articolul: