Pentru că pune în valoare superb silueta, slipul cu talie înaltă este o piesă la mare căutare în această vară. Uneori în culori tari, cu print-uri minimaliste sau florale, cu inspirație vintage sau modernistă, acest tip de costum de baie nu doar că te va pune în valoare mai bine, dar vei putea să îl accesorizezi și mai ușor datorită formei ce îmbină trecutul cu prezentul.

Slipul cu talie înaltă, trend-ul verii 2020

Chiar dacă sezonul călduros ne duce cu gândul la haine lejere, ținute la care nu ne gândim prea mult și muuulte ore petrecute la soare, este clar că măcar pentru o secundă ne vom gândi la faptul că ne dorim un costum de baie cât mai chic, pentru o fotografie perfectă sau pur și simplu pentru a ne simți bine.

Pentru o vară cu inspirație tropicală, poți opta pentru un print floral și un pareo în aceleași nuanțe, un set ce nu doar că arată inedit, dar este perfect atât pentru zilele tale petrecute la plajă, cât și pentru fotografiile perfecte pentru social media.

Dacă tinzi spre stilul minimalist, există multe modele din care poți să alegi. Încearcă un design fantezist pentru a îți oferi exact ineditul de care ai nevoie la o piesă ce sugerează un stil effortless, exact ca cele făcute de Victoria’s Secret.

Vintage vibes? Nicio problemă, există o multitudine de modele din care poți să alegi. Combină totul cu o bandană sau o pălărie cu paie. Dacă ai nevoie și de o ținută de zi potrivită pentru o plimbare pe plajă, poți alătura la acest costum un tricou tie dye sau o pereche de pantaloni scurți, după cum a reușit să puncteze brand-ul Tropic of C.

Dacă ești mai îndrăzneață, alege un slip de baie cu detalii statement, cum ar fi o curea sau un accesoriu bling bling pentru un look mai edgy.

Ce este de notat este faptul că dacă îți dorești un costum de baie întreg, poți alege unul cu talie înaltă și decupaje senzuale pentru a avea un look chic, jucăuș.

sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: