Perle, inele masive, pandative lungi – sunt doar câteva dintre accesoriile care vor fi la mare căutare în acest an. Află în continuare care sunt principalele trenduri în materie de bijuterii. 

Bijuterii cu malachit

Malachitul este un minereu de culoare verde intens cu striații în culori închise, asemănător cu aspectul marmurei. În terapie cu cristale, una dintre proprietățile malachitului se spune că este capacitatea sa de a permite iubirea necondiționată și dezvoltarea spirituală.

Pandantive lungi

Pentru sezonul primăvară-vară 2021 designerii au introdus pandantivele cu lanțuri lungi. Printre casele de modă care au propus acest stil se numără Victoria Beckham și Dior.

Inelele aurii masive

Inelul de tip pecete rămâne în continuare o tendință importantă, însă este completat de inele masive cu forme neregulate sau cele cu onduleuri de tip valuri sau cu aspect aparent neșlefuit. De asemenea, aceste inele se poartă tot mai des pe degetul arătător.

Bijuterii cu perle

Perlele au revenit puternic în tendințe în urmă cu câțiva ani și se pare că vor rămâne un trend important și în viitor. În afara bijuteriilor clasice cu perle, care nu se demodează niciodată, sezonul acesta vom vedea tot mai des bijuterii cu accente din perle sau perle cu aspect natural și formă neregulară, numite perle baroc.

Lanțuri masive

Unul dintre cele mai populare trenduri în materie de bijuterii în ultimii ani este cel al lanțurilor masive. Se va menține și în 2021, când vei putea opta pentru lanțuri groase cu zale mari sau asocierea mai multor lănțișoare suprapuse.

Bijuterii cu cristale sau sticlă

Designerii de bijuterii folosesc cristalele sau sticla ca pe o alternativă pentru pietre prețioase și perle, iar piesele obținute au de obicei un aspect modern și interesant. Sunt aplicate cristale și sticlă complet transparente, fără pigmenți, care sunt tăiate cu fațete mari, astfel încât să ofere o strălucire discretă și să imite aspectul unor mici blocuri de gheață.

sursa

Distribuie articolul: