Emilian Crețu și Zinaida Julea au fost, timp de câteva săptămâni, într-un turneu inedit prin mai multe orașe din Statele Unite ale Americii. Cei doi artiști au făcut un duet fenomenal, combinând glumele pipărate ale Doamnei Dora cu piesele inegalabile ale Zinaidei Julea. Diaspora de moldoveni stabilită acolo a umplut sălile de concert la fiecare spectacol.

Prietenii și familia lui Emilian au fost cei puși pe șotii și i-au organizat actorului și interpretei o întâlnire de pomină la Aeroportul Internațional Chișinău. Costumați în personaje haioase, apropiații lui #Emilcustil au făcut și pancarde foarte hazlii ca să le provoace emoții și mai mari artiștilor, după aproape o lună de absență din țară.

Mi-a fost foarte dor de casă, trebuie să recunosc, deși e tare superbă America și mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor moldovenilor de acolo că am avut ocazia să o văd și că ne-au primit deschiși. Prietenii mei vor să mă întreacă și să mă uimească, precum o fac de fiecare dată și le-a reușit și acum. Macheta cu mutra mea e genială! Îmi e dor de muncă și încep filmările chiar de astăzi, pentru știu bine, v-a fost dor de Doamna Dora, și ei de voi tot. Vă pup și vă iubesc”, a declarat Emilian Crețu în exclusivitate pentru EA.md.

Întregul moment al întâlnirii va putea fi urmărit în acest weekend la „Dora Show”. Din surse sigure am aflat și despre darurile pe care actorul le-a adus „de la America”, precum se amuza chiar el. Se pare că cele mai multe cadouri le-a adus Ninei, sora sa și modelul despre care v-am povestit nu o singură dată. Lenjerie semnată „Victoria`s Secret”, genți de firmă, parfumuri și multe alte surprize pentru familie și prieteni – dar și o groază de amintiri deosebite.