Acum, 5 zile în urmă, poliția a anunțat despre dispariția unei tinere de 19 ani din Orhei. Aceasta, a urcat într-o mașină și s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

 

Marți, seara,  mașina în care a urcat fata a fost localizată, iar șoferul acesteia identificat și găsit, după ce polițiștii au stopat și verificat fiecare automobil de aceeași marcă, în contextul în care numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere video nu era vizibil.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Acesta nu colaborează cu ancheta. La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tânăra.

Fata este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații. 

Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ne-ar fi clare circumstanțele.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, colegii din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

Solicităm în continuare suportul cetățenilor.

Semnalmentele fetei: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui.

În momentul plecării, aceasta purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Persoanele care dețin orice fel de informații sunt rugate să ne contacteze imediat la 📞 1️⃣1️⃣2️⃣ sau la numărul 📞078325001.

Distribuie articolul: