O mamă furioasă și-a înjunghiat bebelușul de 18 luni în stomac cu un cuțit de bucătărie pentru că nu se oprea din plâns și o deranja în timp ce bea. Femeia, identificată doar ca Aida, a comis acest act îngrozitor după o ceartă cu soțul ei, care a plecat furios. Aida a afirmat ulterior că și-a atacat fiul pentru a se răzbuna pe soțul ei.

Rapoartele sugerează că această tragedie a avut loc în satul Priyutovo, Rusia, și că Aida, în vârstă de 22 de ani, și soțul ei, în vârstă de 28 de ani, organizau o petrecere când ea l-a acuzat de infidelitate, declanșând o ceartă violentă.

După ce și-a înjunghiat brutal copilul, Aida a aruncat cuțitul pe podea și a plecat să se plimbe pe străzi înainte de a cere unui trecător să cheme o ambulanță pentru copil, potrivit informațiilor furnizate de poliție.

Paramedicii au găsit copilul într-o baltă de sânge și au sunat la poliție, potrivit unei înregistrări audio în care se puteau auzi exclamații șocate. Copilul a fost transportat de urgență la spital cu răni grave la nivelul intestinelor. Cu toate acestea, medicii au reușit să salveze viața bebelușului, cusându-i rănile, conform presei locale.

Aida a fost arestată și dusă la o secție de poliție pentru interogatoriu. Comitetul de Investigații din Bașkiria a declarat presei locale: “Mama a aplicat cel puțin trei lovituri cu un cuțit de bucătărie în stomacul copilului. După aceea, a ieșit afară și a cerut unui trecător să cheme o ambulanță.”

Femeia intrase deja în atenția serviciilor sociale în trecut, din cauza neglijării tratamentului medical al copilului său. De data aceasta, autoritățile au decis să plaseze copilul într-un orfelinat.

Aida a fost reținută și riscă până la șapte ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată de această oribilă agresiune asupra propriului său copil.

Distribuie articolul: