Un caz șocant a avut loc în nordul țării. Directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din raionul Drochia a fost găsită strangulată în sala de sport a instituției. Conform poliției, pe corpul femeii nu au fost găsite semne de moarte violentă. Administrația școlii a transmis mesaje de condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o, scrie tv8.

Ofițera de presă a IP, Drochia, Svetlana Talpa, a declarat pentru TV8 că poliția a fost sesizată în seara zilei de 18 mai, de către un angajat a unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia.

„În jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date. Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate alte careva semne de moarte violentă. Corpul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului”, a menționat Svetlana Talpa.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pe pagina de Facebook a gimnaziului „Dumitru Roman”, din Drochia, administrația instituției a lăsat un mesaj de adio pentru directoarea Natalia Manea:

„Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încercat-o în ultima perioadă, iar acum, în acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. (…) Cu toții am cunoscut-o veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămasă indiferentă la cererea sau nevoia acestuia”.

Administrația gimnaziului a transmis condoleanțe familiei, rudelor și celor care au cunoscut-o și au apreciat-o.

Distribuie articolul: