Momentul cererii în căsătorie este un moment plin de responsabilitate și presupune un final fericit, dar nu mereu se întâmplă totul conform planurilor! Mai puțin așteptat a fost acest moment și pentru un bărbat din capitală care nu ghicit mărimea inelului… . Ce s-a întâmplat după, află în cele ce urmează. 

Un bărbat din capitală a greșit mărimea inelului cu care și-a cerut iubita în căsătorie. Astfel, tânăra a reușit să-și îndese inelul pe deget, dar nu l-am mai putut scoate … fără ajutorul pompierilor. Situația a fost descrisă pe Facebook de Dmitri Polscin, un pompier din capitală.

„Prietenii mei nu mai sunt uimiți de incendii, accidente și alte situații excepționale. Dar ieri am avut parte o chemare rară. Un tânăr i-a dăruit iubitei sale un inel de logodnă, dar a greșit mărimea. Tânăra și-a pus inelul pe deget, dar nu a mai putut să-l scoată,așa că a fost nevoie de intervenția salvatorilor”, povestește Polscin.

Pompierul spune că tânăra a suportat cu stoinicie durerea, întrucât degetul se umflase destul de mult, iar scoaterea inelului a fost o adevărată provocare.

Sursa: AGORA