În Grecia, o turmă de oi a consumat aproximativ 300 de kilograme de canabis. Acest incident a avut loc într-o seră situată în cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia. Proprietarul fermei a împărtășit cu publicația hellas.postsen.com efectele acestui eveniment.

Cu umor, proprietarul fermei de canabis medicinal din Almyros Volos, Yiannis Bourounis, a declarat: “Eu sunt bine, dar oile sunt cu adevărat în extaz. Par să se bucure din plin de această experiență.” El a relatat că ferma lor este cea mai mare unitate de sere de canabis din Europa Centrală și de Est, dar au suferit pierderi semnificative din cauza inundațiilor. În timp ce încercau să salveze ce mai puteau, au observat că o turmă de oi și capre păștea în interiorul serei. Oile au găsit canabisul și l-au mâncat, deoarece hrana lor obișnuită fusese distrusă. Se pare că le-a plăcut foarte mult canabisul, iar fermierul a trebuit să găsească o modalitate de a le alunga din seră, deoarece nu voiau să plece.

Bourounis a remarcat: “Oile săreau chiar mai sus decât caprele, lucru care nu se întâmplă de obicei. Și asta se întâmplă logic, deoarece au consumat aproximativ 300 de kilograme.”

Distribuie articolul: