Inspectoratul General al Poliției informează în privința unui caz grav de violență, comis de un grup de persoane, asupra unei minore de 16 ani. Patru bărbați și o femeie ar fi bătut tânăra și ar fi dezbrăcat-o în pielea goală, învinuind-o de furtul unor bijuterii.


Cazul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie curent, în raionul Ialoveni, poliția fiind sesizată la 4 noiembrie de un cetățean care a expediat un material video cu cazul de violență, mai sus menționat.

Poliția din Ialoveni, de comun cu cei de la Inspectoratul Național de Investigații, au demarat investigațiile necesare, în urma cărora, au fost reținute cinci persoane: patru bărbați cu vârsta cuprinsă între între 20 și 27 de ani, originari din Ialoveni, Cantemir, Călărași și o tânără de 18 ani, din Ocnița, acestea fiind cercetate pentru huliganism.

De asemenea, poliția a solicitat intervenția specializată și calificată a Centrului Internațional „La Strada”, pentru a acorda minorei toată asistența psihologică și juridică necesară.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: