Un tată din Anenii Noi și-a luat ostatici proprii copii. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de joi, 5 noiembrie. Bărbatul și-a amenințat fosta soție cu moartea copiilor dacă aceasta nu se întoarce la el. După aproape trei ore de discuții agresorul a fost imobilizat. Informația a fost confirmată pentru AGORA de ofițera de presă a IGP, Mariana Bețivu.

Bărbatul a venit acasă dimineața devreme, în jurul orei 6:00, fiind în stare de ebrietate. Poliția a fost alertată de o femeie care a comunicat că finul ei se comportă agresiv  față de membrii familiei.

Poliția informează că bărbatul și-a amenințat fosta soție cu moartea celor trei copii dacă aceasta nu se întoarce la el. După ore de discuții, aproape de ora 9:00, copii au fost eliberați, iar agresorul imobilizat.

În cazul dat au intervenit atât ministrul Afacerilor Interne, șefului poliției Naționale, iar la fața locului au mers polițiști și mascații de la BPDS „Fulger”.

Oamenii legii dau asigurări că acum copiii sunt în afara oricărui pericol, primind consiliere psihologică din partea specialiștilor.

Cazul este investigat pentru a fi stabilite toate circumstanțele producerii incidentului.

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: