Chiar la începutul acestei săptămâni pe un aeroport din Kiev a avut loc o întâmplare bizară. Imediat după aterizarea avionului o pasageră a deschis ieșirea de urgență a avionului și a ieșit la plimbare pe aripa acestuia, notează Dailymail.

Un Boeing 737-86N, tocmai aterizase pe aeroportul internațional Boryspol din Kiev, după un zbor din Antalya, Turcia, când una dintre pasagere, mamă a doi copii, a deschis ușa de urgență a avionului și a ieșit „după o gură de aer”, la plimbare pe aripa acestuia.

Pasagerii au dezvăluit că femeia avea loc chiar în coada avionului și indată după aterizarea acestuia s-a îndreptat spre ieșirea de urgență. Până a reveni în avion, după această plimbare ciudată, familia ei, adică soțul și cei doi copii, erau deja afară. Cei mici au rămas surprinși să-și vadă mama acolo și au strigat: „Aceea este mama noastră”, povestește un pasager.

Pilotul a chemat ambulanța, poliția și vameșii. Aceasta a fost testată negativ la droguri și alcool, dar nu și-a putut explica gestul. Femeia are interdicție de a mai călători cu Ukraine International Airlines.