Una dintre cele mai frumoase actriţe de culoare de la Hollywood a ajuns la vârsta de 54 de ani. Este vorba de celebra Halle Berry, vedeta care și-a serbat ziua de naștere pe 14 august. La ceas aniversar, frumoasa Berry se poate lăuda cu faptul că este singura actriţă de culoare care deţine un trofeu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, primit pentru rolul din filmul Monsterˋs Ball din 2001. 

Înainte de a deveni un nume mare la Hollywood, Halle a cunoscut succesul în concursurile de Miss, clasându-se pe locul doi în concursul Miss USA şi pe locul şase în competiţia Miss World din anul 1986.

Frumuseţea ei a ajutat-o să ajungă acolo unde visa, la Hollywood, debutul lui Halle având loc în filmul Boomerang, din 1992, în care a jucat alături de Eddie Murphy.

Pe plan personal, Halle a avut suişuri şi coborâşuri, fiind căsătorită de trei ori, cu jucătorul de baseball David Justice, cântăreţul Eric Benet şi actorul francez Olivier Martinez. Halle este mama unei fiice de 12 ani, Nahla, şi a unui fiu de şapte ani, Maceo.

Una peste alta, Halle poate fi fericită că este una dintre cele mai norocoase vedete pe care le ştim, posesoare a unor gene extraordinare. O demonstrează şi această poză recentă cu actriţa în costum de baie, în care Berry arată fabulos.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: