Aplicația ZOOM este una dintre cele mai răspândite în mediul online, la ora actuală. Aceasta este utilizată de către internauți în toate colțurile lumii, iar dacă erai curioasă despre cât venit a înregistrat aceasta în ultimile luni, află mai jos răspunsul.

Antreprenorul chinez Eric Yuan, fondatorul și CEO Zoom Technologies Inc, a construit imperiul tehnologic de 35 de miliarde de dolari în nouă ani, iar în ultimele trei luni profitul a crescut cu 112%.

Din cauza crizei cauzată de coronavirus, o mare parte a populației din lume s-a reorientat spre lucrul de acasă, iar aplicația ZOOM este una dintre cele mai folosite unelte pentru comunicarea online.

Astfel, în ultimele trei luni, compania a strâns un profit de aproape 4 miliarde de dolari.

Yuhan s-a născut în provincia Sandong din China și provine dintr-o familie de mineri. Are studii superioare în matematică și inginerie. La jumătatea anilor ’90 s-a mutat în SUA, stat care i-a refuzat viza de opt ori înainte de a se stabili în California, în 1997.

Ideea de a crea aplicația ZOOM i-a venit din dorința de a facilita comunicarea la distanță cu prietena lui. În prezent este una dintre cele mai utilizate aplicații, fiind folosită de milioane de oameni pentru videoconferințe.

Sursa: Protv.ro

Distribuie articolul: