Interpreta Cătălina Rusu și-a surprins fanii în acest Weekend, căsătorindu-se civil. Artista nu a anunțat public despre acest pas din viața ei și a ținut evenimentul în mare secret. Totuți, câteva imagini s-au strecurat pe rețele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sincere felicitări dragii mei prieteni @croitoru.andrei11 & @katalinarusu ❣️ Vă doresc tot binele din lume și o familie frumoasă.🤗🙏 Your wedding planner!🤗😍

O postare distribuită de Cristina Postolachi (@cristina_postolachi) pe

A avut și o nașă pe măsură: e vorba despre nutriționista Luminița Suveică alături de soțul ei. Protagonistele au postat câteva imagini pe conturile lor sociale, fiind foarte încântate de eveniment.

Atât nașa cât și fina au purtat ținute deosebite, made in Moldova. Ambele și-au asortat ținutele cu pălării deosebite create de pălărieră Iuliana Chiroșca. Mireasa a optat pentru o ținută albă, cu pantaloni largi cu talie înaltă, foarte deosebită pentru cununia civilă.

La cununia religioasă, Cătălina a optat pentru o ținută stilizată, creată de Alina Bradu.

Soțul artistei este Andrei Croitoru, om de afaceri. Cătălina și Andrei sunt împreună de câțiva ani deja, însă preferă să nu-și afișeze prea mult relația.

Foto: Instagram.com