Celebrul designer român, Cătălin Botezatu, va fi prezent astăzi la un eveniment monden organizat de modelul Inga Ojog. La eveniment vor fi prezenți oameni pasionați de lumea modei, designeri vestimentari, modele, make-up artiști și hair-stiliști. Totul are loc la un Castel cu istorie de la noi.

Evenimentul este organizat de Festivalul de Modă IO din Moldova care îmbină locația turistică ”Castel Mimi”, cu lumea modei autohtone și cea internațională. Potrivit organizatoarei, modelul Inga Ojog, la eveniment vor mai fi critici de modă, vedete TV, VIP-uri, cât și persoane cu pasiune deosebită pentru lumea modei.

moda 1

moda 2Potrivit organizatoarei, Festivalul „este un eveniment în evoluție datorită școlii de modeling și teatru “IO Models”, care instruiește modele începând cu vârsta de 3 ani”. Designeri celebri de pe ambele maluri de Prut, dar și din Italia vor veni la MIMI cu cele mai deosebite colecții. Printre aceștia și celebrul Cătălin Botezatu.

Precizăm că  Festivalul de Modă IO va avea loc astăzi, 2 iunie, începând cu ora 18:30 la Castelul MIMI. Intrarea este în bază de invitații.

designeri io

Autor: Dumitrița Andriuță, stagiară