Sunt seri și drumuri spre casă agitate și aglomerate… când ai gânduri peste gânduri. În seara asta, de exemplu, drumul meu spre casă a fost plin de gânduri zbuciumate. O luptă de idei în capul meu – luptă provocată de esența mesajului. Mesajul trebuie să aibă un scop bine definit: să schimbe lumea, pas cu pas.

Tehnici, metode: cum menții atenția, cum uimești, cum intrigi, cum sari, cum fugi, cum țipi… Dar la urma urmei, nu asta e important. Tot ce-am zis eu mai sus sunt doar niște artificii a ceea ce contează cu adevărat: mesajul. Veniți informați, fiți studioși, cunoașteți dedesubturile temei voastre și fiți competenți în domeniul vostru. Până la urmă, oamenii or să aprecieze anume conținutul bun.

Nimic nu este mai important decât să fii implicat în ceea ce faci. Și când zic implicat, am în vedere antonimul la superficial. Cât de importantă e știința și studiul în viața omului! Or, ne petrecem atâta timp plictisindu-ne, căci în loc să creștem ca oameni și personalități – noi ne plictisim, și apoi venim în fața unui public ca să-l plictisim un pic și pe el. Nu. Stop. Ajunge. Hai să fim profesioniști.

Oferiți calitate și veți fi apreciați.

Distribuie articolul: