Incendiile de vegetație care au avut loc recent, pe coasta Californiei au mistuit tot ce le-a venit în cale. Vedetele de peste ocean și-au pierdut locuințele devastate de focul necruțător.

Vedetele americane sunt disperate. Incendiile de vegetaţie din California au distrus proprietăţile lui Kim Basinger, Cher şi Lady Gaga din Calabasas, Malibu şi Hidden Hills. Australianca Iggy Azalea este panicată pentru că nu poate ajunge la vila ei din Calabasas pentru a-şi strânge nişte lucruri. Potrivit click.ro, bilanţul morţilor a ajuns ieri la 48 de persoane, peste 10.000 de localnici au fost răniţi şi 500.000 de oameni au ajuns în mai multe adăposturi pentru sinistraţi.

Kim Basinger, Lady Gaga şi Cher sunt ultimele vedete care au rămas fără locuinţe din cauza dezastrului care a cuprins California. Incendiile izbucnite joi 8 noiembrie i-au lăsat pe drumuri pe surorile Kardashian, Gerard Butler, Shannen Doherty, surorile Jenner, surorile Hadid, Robin Thicke şi pe mulţi alţii. Pagubele sunt estimate la peste două miliarde de dolari.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Instruiește-ți copilul! Iată ce trebuie să facă în caz de incendiu