Proiectul Carla’s Dreams marchează 10 ani de când ne bucură cu muzică bună. Artiștii sărbătoresc această cifră cum pot ei mai bine – cu lansarea unei noi piese însoțite de un videoclip senzațional. 

„Ultima piesa din primii 10 ani Carla’s Dreams. Personală. Poate prea personală. Dar din acest moment e și a Voastră. V-am cuprins!, au transmis băieții pe canalele lor de socializare.

Versurile sunt scrise de Carla’s Dreams, iar de regia și scenariul videoclipului a avut grijă Roman Burlaca și echipa sa. Regizorul este foarte mândru de ce a reușit să facă, acesta a transmis: „Nu-s fotbalist, dar ăsta e unul din momentele în care mă simt ca după un gol dat de la 40 de metri.”

Carla’s Dreams este o formație din Republica Moldova, care combină mai multe stiluri muzicale (hip hop, jazz, rock și pop) și care a avut o ascensiune spectaculoasă în topurile românești lansând piese în limbile română, rusă și engleză. Carla’s Dreams s-a lansat ca o trupă de artiști și compozitori care doresc să facă muzică păstrându-și identitatea anonimă.

Trupa a avut succes încă de la primele melodii însă adevărata celebritate și recunoașterea în România a venit după lansarea videoclipului piesei P.O.H.U.I, alături de Inna.

Distribuie articolul: