Un scandal uriaș a izbucnit după ce un utilizator a postat pe TikTok o filmare cu solistul trupei Carla’s Dreams, clătinându-se și având un comportament ciudat în timpul unui concert recent la Craiova. Ce a declarat artistul din Republica Moldova după ce a fost acuzat că a urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise?

Recent, solistul și liderul trupei Carla’s Dreams a fost filmat într-un concert la Craiova, în ipostaze dubioase care au stârnit comentarii furibunde pe rețelele sociale din partea fanilor. În timp ce interpreta piesa „Imperfect”, artistul din Republica Moldova și-a suflat nasul și părea pe punctul de a cădea, tremurând vizibil.

Spectatorii au presupus, din cauza comportamentului său ciudat, că ar putea fi sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, scrie presa din România.

Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost bombardat cu fel de fel de  comentarii, mai mult sau mai puțin malițioase.

 „Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris un internaut.

Printre cei care au redistribuit videoclipul în mediul on-line s-a numărat chiar și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit și el printr-un comentariu ipoteza inițială că artistul ar fi consumat substanțe interzise.

 „Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el pe Facebook.

Artistul a negat, însă, vehement că ar fi consumat substanțe interzise.

 „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise, a transmis artistul la Realitatea Plus.

Distribuie articolul: