Tinerele care s-au visat întotdeauna într-un videoclip al trupei Carla's Dreams, au șansa, până pe 8 ianuarie, să-și propună candidatura. Casa de producții BR Films a dat start unui casting în urma căruia ar urma să fie aleasă eroina din viitorul clip al piesei „Sub pielea mea”.

Anul 2016 începe activ pentru băieții din trupa Carla’s Dreams. Chiar de la începutul lunii ianuarie, aceștia și-au început munca alături de casa de producție BR Films, pentru a lansa un nou videoclip. Pentru că din clip nu poate lipsi „eroina” despre care cântă solistul, în piesă, aceasta a fost dată în căutare!

„BR Films caută o tânără 18 – 25 ani, pentru un rol cu tentă erotică, într-un videoclip by Carla’s Dreams, pentru piesa „Sub pielea mea”. Rugăm să ne expediați, până pe 8 ianuarie, un scurt CV (vârsta, poze, date de contact) la adresa de e-mail: [email protected]. Pentru detalii: 068517399 / 078853306” – cu acest mesaj au venit cei de la BR Films, aseară.

Piesa „Sub pielea mea” a făcut furori pe YouTube încă din 20 octombrie 2015 –  ziua în care băieții au interpretat-o în studio-ul postului român Radio ZU.

Casa de producții BR Films a lansat, în 2015, o serie de videoclipuri care s-au bucurat de un succes răsunător. Printre produse, se numără videoclipul recent, creat pentru piesa „Te rog”, a trupei Carla’s Dreams, „Liniștea”, by Nicoleta Nucă, „Aproape”, by Lilian Dobândă, „MONDAY” by Кипа ft. Saniyat ș.a.

Foto: BR Films

Distribuie articolul: