În ciuda incidentelor cu deconspirarea identității, de care au avut parte în Federația Rusă, băieții din Carla’s Dreams au revenit în Federația Rusă, iar ieri seară și-au susținut primul concert la Moscova.

https://www.instagram.com/p/BMnm7-ThQkY/?tagged=carlasdreams

Sala „Yotaspace”, din Moscova, a fost arhiplină aseară, la primul concert al trupei Carla’s Dreams. Nu în zadar susțin organizatorii că o asemenea popularitate, pentru o trupă din Republica Moldova, nu s-a mai auzit încă din „perioada O-Zone”!

Așa cum au promis, membrii trupei au impresionat cu un show live de excepție, iar cea mai așteptată dintre piese a fost, desigur, „Sub pielea mea” alias „Eroina”, atât de adorată și totuși neînțeleasă în rândul tinerilor din Rusia.

„Cea mai minunată voce din lume!”

„Băieții cu mănuși albe au fost atât de bravi! Cred că le-a plăcut cum au fost întâmpinați. Sunt minunați și cei care strigau în gura mare cuvintele pieselor. A fost o legătură ireală! Vă mulțumim pentru concert.”

„Cea mai bună trupă și cei ma buni spectatori. Nu mai am voce, în schimb am un ocean de emoții. Mai veniți, Rusia vă iubește” – așa a reacționat publicul, după concertul de aseară.

Astăzi, trupa va evolua într-un concert similar la Sankt-Petersburg, iar în scurt timp va porni într-un adevărat turneu nu doar prin Federația Rusă, ci și în orașe din Ucraina, Kazahstan, dar și țările baltice.

#carlasdreams #треугольники #yotaspace

A post shared by Елена Юрьевна (@lenysik11011990) on

https://www.instagram.com/p/BMnwzMBjzRt/?tagged=carlasdreams

https://www.instagram.com/p/BMnU_UmAn7b/?tagged=carlasdreams

Foto: VK.com, Instagram

Distribuie articolul: