Romantică, profundă și grațioasă – probabil aceste adjective se potrivesc cel mai mult pentru Dana Marchitan, în contextul evoluției sale de ieri, la X Factor. Talentata basarabeancă a evoluat în cadrul etapei de selecției Bootcamp, fiind votată unanim să meargă mai departe. Ce piesă fenomenală a ales să cânte, dar și în echipa cărui jurat se va regăsi, vă spunem mai jos.

12341149_920595854654246_7845233601985625737_n

În ediția a XIII-a, din Bootcamp, a sezonului V de la „X Factor”, Dana a evoluat cu melodia interpretată de Judy Garland – „Over The Rainbow”. Grațioasa interpretă și-a făcut bucle în păr și și-a pus o rochie maxi, asimetrică, potrivită perfect stilului piesei. Cântăreața a optat și pentru pantofi cu platformăși toc lung, în aceeași culoare ca și rochia.

La fel cum o face de fiecare dată, Denis – fiul Danei, a fost prezent și el în sală, ca să-și admire și susțină mama. Băiețelul și-a prins la gât și un papion tricolor, admirându-și mama cu multă emoție în priviri.

heert

La fel cum ne și așteptam după reacția sa, Ștefan Bănică a rămas profund impresionat de evoluția Danei. „Ai personalitate şi îmi placi foarte tare. Ai cântat excepţional”, a exclamat juratul.

Dana Marchitan va evolua în continuare în echipa Deliei Matache, alături de alți doi basarabeni: Andrei Ioniță și Anastasia Ursu, care au evoluat tot în Bootcampul de ieri seară. „Sunt foarte fericită cu ce am”, a subliniat vedeta. Delia a anunțat și cum se vor forma duelurile.

Primul duel o să fie cușma Ioniță cu Sasha Călinescu. Al doilea duel va fi Anastasia și Dana” – așa au fost repartizați cei 3, după Bootcampul de aseară.

 

Foto: X FACTOR

Distribuie articolul: