Renumita cântăreață din România, Theo Rose a fost infectată pentru a doua oară cu virusul Sars-Cov-2, veste pe care a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare. A crezut că e o simplă răceală, însă testul a fost pozitiv. Cum se simte acum cântăreața?

Recent, Theo Rose a anunțat pe rețelele de socializare, că a crezut că este vorba doar despre o răceală mai puternică, dar după câteva teste, rezultatul a fost pozitiv, iar diagnosticul a fost unul clar: COVID-19.

„Oameni buni, zilele trecute nu m-am simțit prea bine. Am simțit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală, pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv”, a scris Theo pe profilul ei de instagram. 

La orele 3:00 dimineața am plecat să fac testul la o secție de testare PCR non-stop. Astăzi, am primit rezultatul, acesta este pozitiv. Vă anunț despre acest lucru, pentru că ar fi fost o perioadă cu multe evenimente, poate ultima perioadă atât de plină din acest sezon. Ar fi fost extraordinar atât pentru mine, cât și pentru grupa mea”, a mai scris vedeta.

Menționăm, că pentru Theo, testul nu pentru prima dată arată pozitiv.  Interpreta a mai fost bolnavă cu Covid-19 și nu este vaccinată.

„Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată. Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cânt și mă bucur totodată că am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni. Aveți grijă de voi și de ai voștri”, a mai adăugat spre final Theo Rose.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от THEO ROSE (@theorose.official)

Deși nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, vedeta a declarat că se simte bine, fiind recunoscătoare că nu a făcut o formă gravă a bolii. Theo Rose se află, în prezent, acasă, acolo unde are grijă de sănătatea ei. Cântăreața face băi fierbinți, consumă vitamine și bea multe lichide.

Sursa: playtech.ro

Distribuie articolul: