Emilian Crețu este cunoscut pentru dragostea sa față de familie și copii. Viața sa personală este ascunsă și nu se cunoaște dacă este într-o relație, însă bărbatul vorbește tot mai mult despre dorința de a avea un copil. Deci, când va fi ziua și Emilian va deveni tată?

În cadrul emisiunii O seară perfectă, Emilian a răspuns dacă își dorește să devină tătic, la care Crețu a spus:

Emily este deja un copil al meu și cu siguranță toată familia mea sunt copiii mei. O să vina probabil că timpul”. Am vrut cu ceva timp în urmă… Nu mi-a reușit pentru că s-a dat peste cap… O sa vină acel moment, dar dacă n-o sa vină acel moment… Asta este natura, asta este legea naturii, nu toți s-au născut să  copii”, a mai explicat actorul.

Emilian a menționat că nepoțica Emily a apărut pe lume datorită fertilizării în vitro:

A fost un moment foarte și foarte așteptat pentru mine și n-am să bocesc, deși o să-mi fie probabil că foarte greu. Pe 23, luna aceasta, s-a născut Emily. A doua fiică a surorii mele, Maria. Un eveniment extrem de așteptat, cu lacrimi, cu dureri, cu chinuri, cu momente ca: „N-am să mai fiu mamă niciodată “. Emilian care știe ce vrea de la viață a luat-o pe sor-sa de gât binișor. Mama, scuză-mă, pentru că nu mai este un secret, deși din start sor-mea se temea. Atunci când faci un copil în vitro cumva parcă este o rușine pentru unii oameni. Și eu am zis: „Tu trăiești cu cine și ce o sa zică?”. La ea era o problemă nu foarte gravă. Nu vreau acum să intru în detalii. Prima însămânțare a fost un eșec și sor-mea a intrat în depresie și a început a plânge și murea și leșina. Soțul ei nu știa cum să o calmeze și era foarte cumincior. Când am sunat-o eu au ieșit toți dracii din mine, până am scos-o. Ea nu mai voia să sa trăiască. Când m-am dus am spus: „Câți embrioni au mai rămas? Toți ți-i pui, nu mă interesează”. Când a făcut însămânțarea a pus speranțele ca din prima va ieși tot. Ea deja vedea copilul în brațe , îl legăna, îi cumpăra haine. A doua oară au pus doi embrioni și din doi s-a prins unul”.


După relația sa apropiată cu Alina Stoianov care a născut o fetiță, tot mai mulți s-au întrebat dacă Mora este copilul lui Emilian. Niciunul din ei nu au comentat această versiune .

 

Distribuie articolul: