Într-un interviu, Cleopatra Stratan a povestit cum s-a cunoscut cu Edward Sanda, atunci avea doar 11 ani. S-au mai văzut deja în 2018, tocmai acela a fost momentul când s-a îndrăgostit de el, dar acesta era într-o relație și Cleopatra nu s-a implicat, scrie ProFM.ro.

Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.

Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu “Doar pe a ta”, având ditamai succesul, succedată de “Haine scumpe”. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor.

Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul.

Fiecare minut petrecut alături de el era foarte prețios. Pe atunci el avea prietenă, și chiar dacă știam că șansele ca noi 2 să fim împreună erau aproape 0, speranța mi-a rămas la fel de mare.

În noiembrie, am revenit la București, iar Edi mi-a arătat piesa COZONAC pe care atunci voia să o facă de grup – cântată de mai mulți artiști – și m-a întrebat dacă vreau să mă bag. Evident că am acceptat!

Ajunsă acasă, îi arăt piesa lui tata (Pavel Stratan – n.r.) cu atâta entuziasm încât lui i-a plăcut din prima secundă! Tata, văzându-mi fericirea din ochi, îl sună pe Edward să-i propună să lanseze doar cu mine piesa. Eram atât de fericită și mă gândeam că dorință mea de a lansa o piesă alături de el s-a îndeplinit! La filmări am tot încercat să stau cât mai aproape de el. Ce să mai, mă topeam după el.”, a povestit artista.

Artista a vorbit și despre momentul în care s-au cuplat cu adevărat și a dezvăluit ce mesaj i-a trimis Edward.

Pe 19 decembrie am petrecut la studio – cu colegii și prietenii de gașcă – ziua unei colege și ultima ei zi de muncă la Famous, seară care a culminat începutul relației noastre.

În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noatre la fiecare lună, iar el, pentru că nu îmi luase nimic din timp, s-a grăbit în ultima seară să îmi aducă pe fugă cadoul la hotel. În fața hotelului am stat cred că 15 minute în care nu ne puteam opri din a ne privi reciproc, iar înainte să plec, ne-am îmbrățișat strâns de două ori.

Ajunsă în cameră, am chat-uit pe Whatsapp, iar la un moment dat mi-a scris: “Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”. Vă imaginați ce era în capul și sufletul meu? Edi se îndrăgostise de mine!”, a povestit aceasta, iar ce a urmat știți deja. Edward și Cleopatra Stratan s-au logodit , când artista a împlinit 18 ani.

Distribuie articolul: