Actrița Cameron Diaz nu este prea deschisă când vine vorba despre viața ei persoanală. Dar acum 3 luni, Cameron a devenit pentru prima oară mamă, iar lucrurile s-au mai schimbat puțin. Așa că acum, aceasta este entuziasmată de tot ce i se întâmplă și este deschisă să vorbească despre emoțiile prin care trece chiar și cu urmăritorii ei de pe Instagram.

La 47 de ani, Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima oară. Ea, împreună cu soțul ei, Benjamin Madden, au rolul de părinți pentru fetița lor mult așteptată.

Într-un live pe Instagram, vedeta a povestit despre cum se descurcă cu copilașul și a vorbit mai multe despre experiența lor în calitate de părinți.

„Benjamin se culcă mai târziu, iar mie îmi place să mă culc mai devreme. Iar faptul că ne culcăm la ore diferită joacă în favoarea noastră. Pot să mă culc eu puțin mai devreme, iar Benjamin va avea grijă de copil. Iar dimineața va fi rândul meu să stau cu copilul cât benjamin doarme”, spune Cameron.

Actrița, de asemenea recunoaște că-i dedică tot timpul ei, copilului.

„Sunt mereu ocupată. Mă ridic din pat și toată ziua fac ceva. Reușesc să mă relaxez doar spre seară, înainte de culcare. Dar îmi place asta.”

Din motivul răspândirii Coronavirusului actrița și familia ei se află în autozizolare, iar ea recunoaște că situația actuală o face puțin confuză.

„Am un milion de întrebări în capul meu. Mă gândesc dacă ne vom muta după ce totul o să ia sfârșit, și mă gândesc unde să ne creștem fiica”, povestește Diaz.

Totuși, Cameron recunoaște că chiar și în așa condiții adoră să fie mamă și spune că este o norocoasă pentru miracolul care i s-a întâmplat.

„Ador să fiu mamă! Aceasta este cea mai bună perioadă din viața mea. Sunt atât de recunoscătoare și fericită, acesta este cel mai bun lucru care s-ar fi putut întâmpla și am fost atât de norocoasă să trec prin asta cu Benj. Ne-am distrat de minune. Sunt încântat și nu pot să cred ce se întâmplă!”, a spus entuziasmata actrița.

Sursa: Glamour.ru