Cum a schimbat pandemia stilul tău vestimentar? Unii dintre noi am început să trăim în orice piesă comodă pe care o găsim la îndemână, iar în orice moment pare că suntem gata să facem puțin sport. În timp ce măsurile luate din cauza pandemiei au început să se relaxeze, este timpul să ne gândim mai bine la alegerile noastre vestimentare. Ne dorim piese relaxate, dar, totuși, ce ar putea să arăte chic și stylish.

Veștile bune? Există o soluție. Aici vine în scenă cămașa, un item clasic, dar iubit de toată lumea, ce este în același timp confortabil, dar poate fi integrat și în ținute rafinate. Alegerea aceasta face să pară că ai făcut un efort, chiar dacă abia te-ai dat jos din pat. Nu există ceva mai chic ca o cămașă din mătase.

Ba chiar, cămășile sunt extrem de versatile. Dacă sunt destul de lungi le poți purta pe post de rochie, după cum ne învăța Carrie Bradshaw acum mult timp în serialul Sex and the City.

Nu, nu este nevoie să cumperi una nouă pentru a avea o rochie-cămașă, ci doar să scotocești puțin prin dulapul iubitului tău.

Ai nevoie de un outfit de vacanță? Adaugă o pereche de pantaloni scurți dintr-un material lejer, tip safari și alege o cămașă cu mânecă scurtă, completând totul cu sandale de inspirație masculină și accesoriile potrivite. Sau, mergi pe ceva clasic și poartă o cămașă albă peste un tricou cu un print inedit și voila, ai obținut o ținută chic fără prea mult efort, în care să te simți bine pe tot parcursul zilei.

În caz că îți dorești un look total relaxat, optează pentru o pereche de jeans clasici, o bustieră și o cămașă purtată pe post de jachetă.

Bineînțeles, acum există cămăși ce au diferite texturi și modele, deci nu trebuie să ne limităm doar la cele clasice. Există câte ceva pentru toate gusturile, fie că vorbim de o cămașă din două nuanțe, sau alta într-un print inedit.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: