Dacă ai călătorit măcar o dată cu avionul, atunci cu siguranță ai întâmpinat problema limitei de bagaj. Unele companii aeriene includ în prețul biletului doar bagajul de mână de 5-8 kilograme, iar altele sunt mai generoase și ne oferă posibilitatea de a avea bagaj de cală de 23 sau 30 de kilograme. Cert e că indiferent de mărimea acestuia, nu reușim de fiecare dată să luăm cu noi în vacanță tot ce ne-am dorit, din lipsă de spațiu, iar prețul bagajelor adăugătoare este cam pipărat, pentru cei mai mulți dintre noi. Iată că o tânără ingenioasă a găsit posibilitatea să transporte ceva suplimentar.

Anya Iakovlieva a descoperit un truc care îi permite să ia bagaj suplimentar în avion. Rusoaica le-a împărtășit urmăritorilor săi trucul, iar videoul publicat de ea, deși are doar câteva secunde, a ajuns viral pe TikTok.

În imagini tânăra ne arată cum cum hainele care nu-i încap în troller ajung într-o față de pernă. Regulile spun că, separat de bagajul de mână, în avion, călătorii au voie să ia cu ei și o pernă. Anya a mai menționat că trucul ei funcționează de fiecare dată.

@nolimitua #travelhack #travelhacks #pillowtransformation #lifehack #travellight #noonesgonnaknow #traveltips #travellife #traveltip ♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

 

Distribuie articolul: