Koji și Gustav, doi dintre cei trei câini ai cântăreței Lady Gaga au fost răpiți de un necunoscut miercuri seară. Bărbatul care plimba patrupezii a fost împușcat de răufăcător. 

Întâmplarea a avut loc pe 25 februarie. Miercuri seara, în jurul orei 9:40, în timp ce bărbatul plimba câinii de rasă buldog francez, pe o stradă din Los Angeles, Hollywood, răufăcătorul a tras în el cu un pistol semi-automat.

Suspectul a luat doi dintre cei trei câini și a fugit cu ajutorul unei mașini albe. Bărbatul împușcat a fost transferat de urgență la spital, iar cel de-al treilea patruped, Miss Asia, a fost găsit de poliție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Potrivit nbcnews, Lady Gaga este gata să ofere o recompensă de 500 000 de dolari persoanei care îi va returna câinii. Purtătorul de cuvânt al cântăreței a declarat că oricine deține informații despre locul aflării patrupezilor le poate transmite printr-un e-mail.

Buldogul francez este în topul celor mai populare rase de câini din SUA, iar prețul unui patruped variază în funcție de proveniență, astfel un pui poate fi achiziționat cu 2000 de dolari sau 10 000 de dolari dacă are un istoric excepțional.

Foto: Popsugar