Cadre unice de la preselecția Miss Continental Moldova 2018, care s-a petrecut în unul dintre prestigioasele restaurante din Chișinău. Astfel, zeci de participante ambițioase au defilat în fața juraților profesioniști și cu experiență majoră în modelling. 

Modelele au fost pline de energie și atitudine, iar proba de inteligență sa desfășurat cu multă personalitate și seriozitate.

 

Premiul mare pentru care luptă fetele este o coroană unică și o călătorie de cinci zile la Londa, precum și participarea în finala internațională din Marea Britanie.

Concursul Miss Continental Moldova este susținut de platforma internațională Miss Continental UK, fiind fondat de către Daniela Costin. Acest concurs vine cu un nou concept în lumea modellingului național din Republica Moldova. Valoarea acestei activități are un scop caritabil, susținând fundația Teenage Cancer Trust.

 

Finala concursului Miss Continental Moldova se va desfășura în luna februarie 2019, care va fi una spectaculoasă, alături de multe staruri și designeri autohtoni.