Augustina Dogot, după numele scenic Augusta, a lansat recent o piesă plină de sens și de primăvară, cu ocazia zilei sale de naștere. Melodia este o colaborare cu orchestra Fraților Advahov, după un text de Cătălina Lungu și muzica ce îi aparține chiar interpretei. Ascultați „Tinerețe Primăvară”.

„Am făcut recent 30 de ani și cu aceasta ocazie am lansat aceasta piesă. Ceea ce cânt e starea mea la moment… Mă bucur de frumoasa perioada a vieții mele”, menționează Augustina.

„După trei decenii trăite mă simt mai „coaptă” ca niciodată, mai încrezătoare ca niciodată. Am învățat că singura persoană de la care trebuie să am așteptări sunt eu. Am învățat să fac bine fără să mai caut recunoștință și că viața e un adevărat business în care trebuie să știi ce și cum să investești. Eu am ales să investesc în trăiri, momente și amintiri. Deși anul acesta mi-a mers mai bine ca niciodată pe plan profesional, am realizat că cel mai de preț lucru e sănătatea. Trăiți, iubiți și dăruiți! Mă-nclin și vă mulțumesc!”, a transmis în final artista ascultătorilor ei.

Artista ne mai dezvăluie că orchestrația aparține lui Eugeniu Straista-Burlac, de studio și regie sunet s-a ocupat Oleg Sainciuc, iar videoclipul este realizat de Sergiu Ene.