Erika Rischko demonstrează că se poate și la 81 de ani. Femeia a luat cu asalt platforma TikTok unde publică diverse filmulețe cu antrenamente, cucerind astfel internauții din lumea întreagă.

Dacă ești utilizator frecvent al platformei TikTok, atunci probabil ai întâlnit în feed măcar o dată filmulețele cu Eerika Rischko. Femeia de 81 de ani este o mare iubitoare de sport și postează frecvent antrenamentele pe care le face. În mai puțin de un an de când s-a înregistrat pe platformă, contul femeii a adunat peste 117 mii de urmăritori, iar videourile ei – peste 2,2 milioane de aprecieri.

@erikarischko

It’s the bob for us 😍 #thebobforme #thevibeforme #aqyilaa #seniorcitizens #ticktocktailgate

♬ the bob for me – aqyila

„Răspunsul a fost copleșitor de pozitiv, ceea ce m-a motivat foarte mult având în vedere că în toată viața mea am fost nesigură pe mine”, a spus Rischko într-un interviu pentru Good Morning America. „Fiica mea a descoperit platforma TikTok, iar aplicația a devenit foarte populară în timpul pandemiei”, a mai dezvăluit EA.

@erikarischko

I got nothing to do other than workout 😂 💪 #nothingtodochallenge #nothingtodo #lockdown2021

♬ garfield ryan nothing to do – GARFIELDRYAN

Cel mai mult, Erika adoră să facă filmulețe în care participă și soțul său, care a devenit complicele ei și o susține în această aventură. Curios este faptul că bunicuța nu a făcut sport până la 50 de ani, atunci când a început să frecventeze sala fitness.