Nimic nu se compară cu nașterea primului copil. Nutriționista și instructoarea de fitness Elena Ozun a devenit mămică pentru prima oară.

Pe 18 iulie, Elena Ozun a adus pe lume primul său copil, un baiețel pe care era nerăbdătoare să-l țină în brațe. Iată mesajul duios postat de antrenoarea și nutriționista pe contul său de Facebook:

“Recunosc că am fost puțin egoistă în aceste 4 zile și nu mi-am împărțit bucuria cu voi, dar vă mulțumesc tuturor pentru grija și urările de bine. Pe 18.07.18 viața mea a căpătat un alt scenariu, eroul principal fiind băiețelul nostru, Vlad! ♥️ Știm că suntem binecuvântați că ne-a ales ca și părinți! Promitem să nu-l dezamăgim! #babyboy #happymoments #familyfirst”.

Pritenii familiei n-au rezistat prea mult și i-au felicitat pe proaspeții părinți prin intermediul facebook-ului. Pe tot parcursul sarcinii antrenoarea nu a renunțat la un regim alimentar sănătos și echilibrat, dar și la fitness, fiind într-o formă maximă și demonstrând exerciții speciale pentru gravide cu două zile înainte să nască, cu scopul de a ajuta și alte graviduțe să se simtă bine.

Cel mai dificil la antrenamentul de azi a fost să-mi îmbrac ciorapii. 🤦‍♀️ Iată așa antrenament cu banda elastică la 40 de săptămâni și 2 zile am făcut eu azi. Am mai făcut și biceps, dar am uitat să îl bag în filmuleț! 😁 Eu întotdeauna am preferat exercițiile cu accesorii sau cu greutatea propriului corp în defavoarea aparatelor. Voi aveți accesorii preferate cu care lucrați de obicei? 💪 The most difficult thing to do today was to put my socks on. 🤦‍♀️ Here’s the elastic band training at 40 weeks and 2 days I did today. I’ve done biceps also, but I forgot to put it in the movie! 😁 I have always preferred exercises with accessories or the weight of my own body to the detriment of machines. Do you have a favorite fitness accessory you usually work with? 💪 #fitmom #pregnantlife #fitnesspregnancy #momtobe #healthylifestyle #40weekspregnant

Публикация от Elena Ozun (@elenaozun)

Elena Ozun și soțul său, Dan Nuțiu s-au căsătorit în luna aprilie, celebrând cununia religioasă și cea civilă în aceeași zi.  Echipa EA.MD le urează multă sănătate părinților și bebelușului.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Este însărcinată în 39 de săptămâni, dar încă practică sportul. Elena Ozun ne demonstrează exerciții pentru fese și picioare